S’organitza un espectacle per recordar Ferran Musach, l’impulsor del Festival com el d’Abans

El desaparegut Ferran Musach durant una de les edicions del Festival com el d'Abans

Maria Rosa Serra i Pilar Roger estan al capdavant d’aquesta iniciativa amb la qual volen retre homenatge i agrair la dedicació de Ferran Musach en l’organització de les cinquanta edicions del Festival com el d’Abans. Una doble cita anual que va finalitzar en complir 25 anys. Cinc mesos després de la seva mort, ara és la gent a la que ell havia dirigit i acompanyat qui li donaran les gràcies amb un espectacle de varietats que tindrà lloc aquest diumenge al Teatre Orfeó, a les sis de la tarda. L’accés és gratuït.

Un home de ràdio, un dels fundadors de Ràdio Calella, i amant de la cultura i les arts. Ferran Musach va dedicar-se durant 25 anys a organitzar el Festival com el d’Abans pel qual hi havien passat i participat molts artistes del territori. Ara és aquesta gent, i al capdavant Maria Rosa Serra i Pilar Roger, qui li volen agrair aquesta dedicació amb un reconeixement també dalt l’escenari.

Penso que és un agraïment a tots els anys que va treballar per nosaltres. Fins l’últim moment, quan ja gairebé no podia, ell va estar a la ràdio. I això és d’agrair per tota la gent de Calella que el coneixia, i també qui no. És obligat que tothom diumenge vingui, encara que es fan moltes coses a Calella.

L’espectacle tindrà lloc aquest diumenge 10 de juny a les sis de la tarda, amb entrada gratuïta. S’hi oferirà un programa que concentrarà les demostracions artístiques que agradaven a Musach i sempre tenien cabuda al Festival com el d’Abans.

Intentarem fer un programa sintetitzat amb actuacions que a ell li agradaven: balls de saló, recital de poesia, ball espanyol… Una mica variat però en conjunt durarà una hora i mitja. És totalment gratuït.

Maria Rosa Serra ha confirmat la participació de la cantant Raquel Xiberta i les ballarines Alícia Lluís i Eva Turró. Hi haurà números còmics i recital de versos de poetesses calellenques com Maria Cardona o Concepció Organ, entre d’altres.

El Teatre Orferó obrirà portes mitja hora abans de l’inici de l’espectacle.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *