La CUP voldria que l’Ajuntament donés suport explícit a l’1-0

Ho ha dit Adil Marouan en declaracions a l’InfoMigdia després que el partit hagi posat en marxa al Maresme la campanya pel Sí per l’1-0 sota l’eslògan “Sí, viure vol dir prendre partit”.

Així ho ha dit a Ràdio Calella Televisió un dels seus integrants, Adil Marouan, que també és membre del Comitè de Campanya pel Referèndum al Maresme i el Barcelonès Nord: “Ens agradaria molt que des de l’Ajuntament, de fet des de tots els ajuntaments que estan governats per partits que han donat el sí explícit al referèndum, que donin el suport explícit des de l’Ajuntament. Nosaltres no tenim força per forçar a l’alcaldessa doni suport explícit però mentrestant no dubten que aquí es posaran totes les facilitats per votar”.

IMG_0825La Candidatura d’Unitat Popular ha començat a fer campanya pel Sí al referèndum d’independència. Al Maresme hi va donar el tret de sortida amb un acte centrat en l’aspecte ecologista i de defensa de la terra.

Dos aspectes que l’esquerra independentista situa com a capdals dins la definició de la pròxima República catalna. “Sí, viure vol dir prendre partit”, és el lema de la campanya pel sí de la CUP.

Adil Marouan ha avançat que el proper acte de campanya serà en 15 dies a Pineda de Mar i estarà centrat en els drets laborals i socials.

Segons Marouan, aquesta campanya s’adreça sobretot als votants d’esquerres que no són independentistes, a votants dels Comuns o d’antics del PSC: “Gent que pot ser interpel·lada per nosaltres i que no sigui independentista. Seria gent que podria votar els Comuns o el PSC fa anys. Gent que és d’esquerres però no independentista i els volem convèncer perquè votin independència”. 

Els membres de la CUP de Calella tenen previst fer també a Calella algun acte de petit format sobre el referèndum de l’1-O.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *