Xerrada “Descobreix el teu personatge a través de les faules”, avui a la biblioteca

Els Amics de la Biblioteca han organitzat per aquesta tarda una xerrada a càrrec de la filòloga i pedagoga Núria Bravo amb el títol “Descobrir el teu personatge a través de les faules”. Una activitat que es farà a les 19.00h a l’equipament calellenc, on durant tot el mes es poden visitar un parell d’exposicions. D’una banda, “Cuir i calçat a Bangla Desh: el cost real de la seva producció”, que ha estat produïda pel Consell Municipal de Solidaritat. També el fotògraf calellenc Joan Marlet, membre de Foto-Film Calella, hi ha instal·lat la mostra que porta per títol “Transparències”.

N’ha parlat la directora de l’equipament, Dolors Llavall.

És una obra fotogràfica de Joan Marlet i Civil. Dic obra perquè va més enllà de la fotografia, gairebé sembla pintura. En Joan és especialista de la fotografia i dóna classes de fotografia al Casal de l’Amistat. En sap molt, fa molts retocs i dóna la sensació que és una pintura. És una obra artística.

Transparències i l’exposició del Consell Municipal de Solidaritat es podran veure totes les tardes, de dilluns a divendres (de 16.00 a 20.30h), i els matins de dijous, divendres i dissabte; en horari d’obertura de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *