La Diputació de Barcelona repartirà 9.000 polseres per identificar els infants a les platges

La Diputació de Barcelona dona suport econòmica als 25 municipis costaners de la demarcació per garantir el servei de vigilància, salvament i socorrisme, el lloguer i manteniment del material sanitaris i de les infraestructures de platges. Aquest any hi ha destinat 830.000 euros.

A través de la campanya “Cuida les platges i cuida’t tu”, la Diputació de Barcelona ofereix retolació i banderoles per a la identificació dels llocs de socors i cartells informatius de l’estat de la mar, de la situació meteorològica i de la radiació ultraviolada per informar a les persones usuàries. També ha repartit para-sols per a la protecció del personal de salvament i socorrisme i unes 9.000 polseres per identificar els infants i facilitar la seva trobada en cas de pèrdua. Es poden sol·licitar en els llocs de socors.

A més, els municipis poden rebre material de sensibilització i educació sobre l’ús responsable de les platges, un desplegable sobre mesures de protecció social i de tractament per picada de medusa i el conte “Els pirates de la platja”. Se n’ha fet una tirada de 3.000 exemplars.

D’altra banda, la Diputació de Barcelona ofereix informació en línia de l’estat de les platges a la web diba.cat/platges i a l’aplicació Platgescat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *