La Diputació subvenciona el programa d’ocupació tecnològica que impulsen Calella i Malgrat de Mar

maduixes

Calella i Malgrat de Mar impulsen un programa d’ocupació tecnològica per potenciar el creixement i les competències d’empreses i agents de la cadena de valor de l’alimentació i la restauració. La Diputació de Barcelona el subvencionarà dins el programa “Treball, Talent i Tecnologia”, dotat amb 10 milions d’euros i que es durà a terme fins el 2022.

El programa consistirà en la realització de cursos formatius adreçats a professionals dels sectors de l’alimentació i la restauració. Seran els ajuntaments i les empreses qui, per mitjà de grups de treball, s’encarregaran de definir la formació, tutoritzar les persones i oferir contractes de pràctiques i sessions de networking per temptejar el mercat laboral.

Així mateix es treballa per millorar la competitivitat de les empreses, minimitzant l’impacte de la crisi, i acompanyar-les en el procés de digitalització i redefinició dels seus models de negoci. La Diputació de Barcelona preveu la participació de més de 2.600 empreses de la província.

És un dels 13 projectes maresmencs seleccionats dins la convocatòria de la Diputació de Barcelona que té per objectiu disminuir la bretxa tecnològica, millorar la ocupabilitat de les persones i facilitar la inserció al món laboral d’un total de 2.100 persones.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat