L’Estat compensa la reducció d’ingressos del transport públic per la Covid

bus calella-pineda

L’Ajuntament de Calella rebrà una subvenció de 25.573,67 euros per compensar la reducció d’ingressos del servei de transport públic interurbà durant l’any 2020, com a conseqüència de la restricció de mobilitat per la pandèmia de la Covid. La xifra es correspon amb el 40% de la recaptació de l’any anterior. Al Maresme, 22 poblacions han estat beneficiàries d’aquesta convocatòria extraordinària impulsada pels ministeris d’Hisenda i de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, amb un muntant d’1,87 milions d’euros.

El Govern espanyol ha repartit entre 273 entitats locals la partida extraordinària de subvencions a càrrec dels Pressupostos Generals de l’Estat del 2021 per pal·liar els efectes de la pandèmia en la sostenibilitat econòmica dels serveis de transport públic. Està dotada amb 433,9 milions d’euros. D’aquests, 1,87 milions d’euros van a parar al Maresme.

Calella, titular del servei de transport públic interurbà que connecta amb Pineda de Mar, s’ha adjudicat 25.573,67 euros; corresponent al 40% de la recaptació obtinguda durant el 2019 per l’aplicació de les tarifes. El municipi veí ha rebut 32.267,44 euros, en proporció als 80.668,60 euros d’ingressos del servei.

L’objectiu de la subvenció és garantir la prestació del servei. Diu el Govern espanyol que això demostra el seu compromís amb el municipalisme.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat