Preocupació per la conducta de l’home que acumula trastos en un dels accessos al pavelló

cof
cof

L’afectat per la síndrome de Diògenes que va ser desallotjat del baixos de l’edifici a mig construir pròxim al Parc Dalmau fa temps que acumula trastos sota un dels accessos al pavelló. Concretament, al lateral que està adaptat per a persones de diversa capacitat. La seva presència preocupa als usuaris de l’equipament municipal per la conducta que té i per com reacciona davant els nens i nenes que practiquen bàsquet i handbol. A més, apunten que patiria diabetis i que abandonaria les xeringues d’injecció d’insulina per la zona, deixant-les a l’abast dels menors.

Així ho va exposar un dels membres de la junta directiva del CB Calella, Francesc Membrives, durant la tertúlia del programa La Ciutat.

El senyor que està al Parc Dalmau es posa sot el pont i espanta a tots els nens del bàsquet i l’handbol. A més, crec que es diabètic i es punxa, i deixa les xeringues per allà (…) Va venir un nen allà dins, jo hi era, amb una xeringa a la mà d’aquell home. Ens vam espantar. El conserge està fart d’avisar-lo. Quan van netejar-ho es va enfadar tant que va rebentar la porta del Pavelló. Això va ser l’any passat.

La situació fa temps que s’arrossega i és una rèplica del que va passar farà gairebé dos anys als baixos de l’edifici a mig construir, també pròxim al Parc Dalmau, d’on se’l va desallotjar amb una ordre judicial i per qüestions de salubritat. D’allà, però, la Brigada Municipal en va treure sis camions i dos contenidors plens de trastos. Ara, l’acumulació no és tan important.

Amb tot, s’adverteix que es troba en un punt on cada dia hi passen centenars d’esportistes.

Els nens que surten per aquella porta perquè van a la pista de La Minerva passen constantment per allà. No és una sortida tancada o que només es faci servir els caps de setmana, per allà hi passen cada dia centenars de nens.

En el moment en què se’l va treure dels baixos de Sant Jaume, els Serveis Socials van oferir-li la possibilitat de reallotjar-lo i ell ho va rebutjar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat