La directora gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva anuncia la seva renúncia al càrrec

Imatge recent de Núria Constans en una compareixença al Parlament

Núria Constans abandonarà el pròxim 31 de juliol el seu càrrec executiu com a directora gerent del consorci sanitari del Maresme i la Selva, al qual hi va accedir l’any 2003. Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, el Consell Rector de l’organisme iniciarà el procés per escollir qui n’ocuparà la vacant.

La directora gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que va ser nomenada pel càrrec l’any 2003, ho ha comunicat internament als treballadors dels centres que gestiona l’organisme, però sense entrar en detalls sobre els motius pels quals deixarà el seu càrrec.

En tot cas, el seu lloc quedaria vacant el pròxim 31 de juliol, quan es farà efectiva la renúncia, però el Consell Rector –participat pel Departament de Salut i els ajuntaments de Calella, Blanes i Lloret– hauria iniciat ja el procés per trobar-li relleu.

Constans és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Medicina Interna, i diplomada en Medicina del Treball i Gestió Hospitalaria per ESADE.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *