Els treballadors de l’Hospital ja tenen clar què demanaran a Comín

hospital-sant-jaume

Els membres del Comitè d’Empresa de l’Hospital de Calella es reuniran demà a la tarda amb el conseller de Salut, Antoni Comín.

La reunió serà durant la visita que el conseller farà a les instal·lacions del centre sanitari calellenc per tal de conèixer la seva realitat i recollir les principals demandes dels treballadors.

El Comitè d’Empresa plantejarà al conseller de Salut poder recuperar la situació que hi havia a l’Hospital de Calella abans de les retallades, inclosos els drets laborals del personal. Els representants dels treballadors també preguntaran directament per què no s’han previst inversions aquest any i intentaran arrencar el compromís de la viabilitat del centre pels propers anys.

Maria Jové, presidenta del Comitè d’Empresa de l’Hospital, ha confirmat que el conseller els atendrà una bona estona i ha comentat què li exposaran.

I a més d’aquesta reivindicació laboral, Maria Jové ha avançat que demanaran un augment de la partida econòmica per l’Hospital, i que això no només ho haurien de demanar els treballadors, sinó també la ciutadania, com a usuaris del centre.

El comitè d’empresa espera que dimecres el conseller de Salut anunciï canvis concrets a l’Hopsital de Calella i detalli com, quan i de quina manera es faran.

Durant la seva visita, el conseller Comín, que estarà acompanyat per l’alcaldessa i portaveu de Junts pel Sí a la comissió de Salut del Parlament, també té previst reunir-se amb l’equip directiu de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Maria Jové, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat