La 17ena edició del Festimatge arriba a la seva fi

(Foto: Festimatge)
(Foto: Festimatge)

El Festival de la Imatge de Calella encara el seu últim cap de setmana de programació. Un mercat del col·leccionista, un taller d’introducció al cinema 9,5mm, visites guiades, exhibicions i un homenatge a Encarnació Soler seran algunes de les activitats que podran fer els visitants. El Festimatge tancarà diumenge amb la Gala de Cloenda i el lliurament de les Torretes a partir de dos quarts de 12 a l’auditori de Can Saleta.

Aquest diumenge el festival de la imatge calellenc arriba a la seva fi i ho farà amb la Gala de Cloenda on es lliuraran tots els premis del Festimatge. Enguany, recordem que en fotografia el guardonat és el belga Josef de Fraine qui també va guanyar el certamen el 2016. En curmetratges, el Premi d’Honor se l’enduen la valenciana, Elisa Torres, i el canari, Octavio Guerra, per Heurtbise.

A banda de l’acte final, dissabte s’han organitzat diverses activitats, entre aquestes hi ha tallers, visites guiades, exhibicions, etc. A més d’aquestes, també s’homenatjarà Encarnació Soler, historiadora i coordinadora del Certamen 9,5mm.

La cerimònia de cloenda es farà diumenge a dos quarts de 12 a l’auditori de Can Saleta. La resta d’actes els podeu consultar al programa del festival en el següent enllaç.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *