La Festa al Cel es farà a Santa Susanna, però a partir del 2017

Font: Ajuntament de Mataró
Font: Ajuntament de Mataró

L’organització del festival aeri confirma que la població altmaresmenca en serà la seu a partir de l’any que ve, després que s’hagi finalment descartat celebrar-la aquest pròxim mes de setembre i de forma precipitada. Segons informa el diari La Vanguardia, el departament d’Interior de la Generalitat no ha pogut garantir el dispositiu de Mossos que requereix l’esdeveniment.

La pròxima edició de la Festa al Cel serà al 2017. Tot i les diverses temptatives de l’organització per trobar-ne seu per aquest pròxim mes de setembre, després de la renúncia de Mataró -havent trucat a la porta de Calella- i el poc marge de temps de què es disposava per tancar-ne la logística a Santa Susanna, ha fet que es desestimés l’opció de tirar-la finalment endavant. A més, i segons publica avui La Vanguardia, Interior no podia garantir el desplegament d’efectius dels Mossos d’Esquadra que són necessaris per garantir la seguretat de l’esdeveniment. És per això que organització i Ajuntament de Santa Susanna han acordat mantenir el contacte i seguir treballant amb l’objectiu del 2017.

Segons diu el rotatiu, el consistori compta amb la col·laboració econòmica del sector turístic, que està disposat a assumir part de la despesa. No obstant això, es retallarà el pressupost inicial, xifrat en 500.000 euros. S’han suprimit partides com el lloguer de la senyal de televisió o el cost de tancar la via del tren, que fins ara havia de fer Mataró per qüestions de seguretat. Es calcula que el pressupost rondarà els 200.000 euros i que els hotelers aportaran 5,5 euros per persona i dia dels visitants que acudeixin als seus establiments atrets pel festival aeri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat