L’Ajuntament de Calella rep trucades d’amenaces i insults després de l’1-O

Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Calella ha rebut a les últimes hores centenars de trucades amb amenaces i insults dirigits a la ciutat i a l’alcaldessa. Precisament, l’espai web Alcaldia Oberta ha rebut més de 800 correus amb insults i amenaces.

Segons ha reconegut l’alcaldessa, Montserrat Candini, la decisió presa pels hotelers de fer fora els Guàrdies Civils dels seus establiments, decisió que ella comparteix, ha provocat una campanya de desprestigi de la destinació turística de Calella a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #boicotcalella.

Candini lamenta que s’hagi arribat a aquest extrem tenint en compte que Calella té un recorregut de més de 60 anys rebent turistes i ha fet una aposta per la qualitat per sobre de la quantitat. Segons ella, a Calella la gent de pau sempre és benvinguda.

Candini ha volgut posar en context que a Calella ja 20 dies abans del referèndum tenia presència de GC i PN pels carrers i hotels. Durant aquest temps hi ha hagut un «fràgil equilibri» que es va trencar la nit del diumenge amb els coneguts fets de l’Hotel Vila.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jordi Turull ha dit:

    Pobres, igual si cumplieran la ley, si no prevaricaran, si buscaran la concordia mas que el enfrentamiento, esto no pasaría. Coste que no defiendo el insulto ni la amenaza, pero el que no se crea que desde el Ayto. no se ha presionado a los hoteleros, es que no vive en este mundo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.