La Fira comença a escalfar motors a partir del dia 14 amb parades de productes enològics

Que es podran trobar al Mercat Municipal. Com ja vam anunciar, la Fira enguay centra el seu monogràfic en el món del vi i portarà per títol «Vinyes vora el mar». Hi tindrà especial protagonisme la DO d’ Alella a la qual pertany la nostra ciutat, però també hi participaran altres Denominacions d’Origen del territori. Un altre dels actes destacats previs a la fira és la presentació de la Primera Guia d’Enoturisme del periodista Lluís Tolosa, a càrrec de la llibreria La Llopa.

129 estands, 29 entitats de la ciutat implicades, més que mai, i la implicació del destacats cellers del món del vi.

La Fira manté enguany el seu format de Fira Festival i portarà més 50 activitats que van des de la gastronomia a la música, la dansa o el teatre.

Un dels noms destacats que es podran veure és el de l’actor Toni Albà, amb l’obra «Audiència irreal».

Cal destacar també que aquesta edició serà el cinquè any consecutiu que es muntarà una taula a la carpa de Barraques en la que es repartiran ampolles d’aigua i paquets de preservatius, a més d’assessorar sobre els efectes de l’alcohol i les drogues i sobre sexualitat segura.

Pel que a la Festa Major, els plats forts són les actuacions de Barraques amb Catarres, Buhos i Amics de les Arts.

El tret de sortida de la Festa, com ja hem informat, serà el pregó a càrrec del Club Bàsquet Calella, coincidint aquest any amb tres efemèrides, la celebració de Calella Ciutat del Bàsquet català, els 50 anys del club i els 90 anys de bàsquet a la ciutat.

Pel que fa a la despesa, els responsables municipals han destacat l’esforç per mantenir el pressupost, tot i que enguany les dues celebracions duren un dia més, del 21 al 24 de setembre.

En el cas de la Festa Major el pressupost és de 170.000 euros i pel que fa la Fira la xifra és lleugerament inferior, 165. 000 euros.

Hem pogut parlar amb l’alcaldessa Montserrat Candini per fer una valoració del programa de Fira i de Festa Major d’aquest any.

També podeu recuperar la roda de premsa en la que han presentat la programació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *