Divendres Sant és Divendres de Bunyols a Pequín

A partir de les 11 del matí de Divendres Sant, aquest proper 29 de març, Gent de Barri de Pequín començarà a repartir bunyols amb un got de vi dolç a preus populars a la plaça del Bunyol. Confien en l’èxit que té la festa, que fa més de 25 anys que organitzen i és una de les celebracions que més representen a l’entitat organitzadora, que aquest any ha sumat una nova activitat al seu calendari amb una calçotada que es repetirà l’any que ve.

60 quilos de massa per fer bunyols. Gent de Barri de Pequín suma un any més a aquesta festivitat del Divendres Sant. Es repartiran els bunyols a preus populars amb una mica de vi dolç. Confien que serà una edició d’èxit, com ha sigut les anteriors i que acabaran els 60 quilos de pasta cap a les set de la tarda, segons les previsions que fa Josep Antoni Piqueras, el president de l’associació Gent de Barri de Pequín:

Com sempre, la plaça del Bunyol farà honor a com és coneguda. Però fa qüestió d’unes setmanes, Gent de Barri de Pequín hi va organitzar no una bunyolada, sinó una calçotada. I també va ser un èxit: Piqueras confirma que hi haurà una segona edició l’any vinent:

Amb el calendari en mà, la següent cita de Gent de Barri de Pequín serà l’arrossada, el 20 d’abril, per participar en el Sidral Solidari 2024.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *