Queixa veïnal pels botellots dels caps de setmana a la Plaça Bernat II

Brutícia i xivarri pels botellots és el que denuncia el veïnat de la Plaça Bernat II. Expliquen que les trobades es produeixen cada cap de setmana i fins a altes hores de la matinada, fent impossible conciliar la son. Així ho han denunciat a Ràdio Calella TV, aportant fotografies de com es troben l’espai l’endemà al matí: ampolles de vidre llançades al terra i al damunt dels bancs de pedra, tot i que al costat mateix hi ha una paperera. És la prova de l’incivisme que volen combatre.

El veïnat de la Plaça Bernat II es queixa de l’incivisme dels qui cada cap de setmana hi fan botellots, deixant ampolles de vidre al terra i fent soroll fins a les quatre o les cinc de la matinada, segons expliquen a Ràdio Calella TV. No es tracta d’un fet puntual, sinó que s’arrossega de fa temps.

Aporten fotografies capturades divendres i dissabte passat. En una d’elles remarquen que hi ha una papereta just al costat d’un dels bancs de pedra on hi ha les restes de les trobades.

     

Una de les veïnes s’ha posat en contacte amb Ràdio Calella TV exposant aquesta situació i fent una crida al civisme i a la bona convivència entre tots.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.