La Fira del Disc del Col·leccionista ha tornat a Calella

Per triar i remenar entre música de tots els temps, amb els actuals formats digitals o el vinil tradicional. La Fira del Disc del Col·leccionista es va instal·lar durant el cap de setmana a la Plaça de l’Ajuntament, com a punt d’intercanvi entre els afeccionats que van fer-hi cap expressament o els que se la van trobar tot passejant en uns calorosos dies d’estiu.

De tots els estils musicals, èpoques i procedències. La Plaça de l’Ajuntament convertida en un gran aparador musical gràcies a la cita organitzada per FiraDisc, que va tornar aquest cap de setmana a Calella.

En ple casc urbà, la Fira del Disc del Col·leccionista va ser punt de trobada per als melòmans que busquen espais on comprar i vendre, especialment vinils però també els formats més actuals de reproducció. Alguns visitants van explicar a Ràdio Calella TV què els havia portat a apropar-se a la mostra musical.

Molt de Beatles i el llegendari John Lenon, exponents de la música melòdica com Frank Sinatra, o grups que van marcar una època dins el rock internacional com AC/DC.

Trobades com la que organitza Fira Disc són una oportunitat per trobar aquelles peces a les que fa temps s’hi va al darrera.

Aquest cap de setmana, la Fira del Disc del Col·leccionista ha estat una de les propostes que locals i visitants han pogut gaudir a la ciutat. L’organització ha tornat després d’uns anys d’absència per motius d’agenda. La seva intenció és portar la música al carrer i per als mateixos paradistes mantenir vius els sons d’un altre temps, i pels quals es van unir. “Ens vam conèixer fa molt anys a les fires que organitzava Jordi Tardà, a les firs internacionals de col·leccionista, i vam pensar portar-les als pobles petits”, explicava Àngel Querol, de FiraDisc, qui assegura que el vinil torna a estar de moda. “El vintage i el col·leccionista, el format i sobretot el so que té, torna a estar de moda, sobretot entre els joves”, afegia.

A més dels clàssics, entre els discs també les novetats que sonen ara i són hits a les fórmules musicals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *