Quina Guassa!!! i Els Entremaliats, representants calellens a la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme

"Quina Guassa!!!", l'any passat
"Quina Guassa!!!", l'any passat

Dos grups calellencs participaran a la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme que tindrà lloc aquest dissabte 13 de febrer. Quina Guassa!!! i Els Entremaliats desfilaran pels carrers de Pineda de Mar i de Calella en una festa que acabarà a la Fàbrica Llobet-Guri, on s’habilitarà un espai musical exterior per les limitacions d’aforament de la sala amb columnes de l’equipament municipal.

Compte enrere per a la celebració de la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme, que comptarà en l’edició d’enguany amb la participació de 38 grups vinguts d’arreu del país. N’hi haurà dos de locals, els Quina Guassa!!! i Els Entremaliats, que competiran pel primer premi en la categoria de grups de més de 20 persones, la majoritària entre els inscrits.

Repeteixen presència Els guapos de Tossa de Mar, guanyadors del 2015, així com el Grup Endansa de Montcada i Reixac i els Canya i Conya de Tossa, segon i tercer respectivament.

La rua arrencarà a les set de la tarda des de l’Avinguda Mediterrani de Poblenou i seguirà per l’Avinguda Hispanitat, connectant llavors amb Calella. Passarà pel carrer Església i tombarà per Indústria en direcció a la Fàbrica Llobet-Guri, on es farà l’entrega de premis i hi haurà el final de festa amb l’actuació de l’Orquestra Tatxam. A causa de les obres a la sala polivalent, s’habilitarà la sala amb columnes i un espai musical exterior per donar cabuda a tot el públic.

El primer premi per als grups més nombrosos està dotat amb 2.500 euros. Se n’entregaran un total de vint en aquesta categoria. El primer premi per als grups de fins a 20 participants és de 200 euros. A més, s’estableix una nova categoria de guardó, complementari als anteriors, que reconeixerà el guarniment i l’espectacularitat de les carrosses, amb un primer premi de 1.000 euros.

Amb motiu del dispositiu de la Rua, els ajuntaments de Calella i Pineda de Mar informen que s’anul·laran totes les expedicions de la tarda de la línia de bus interurbà, en tots dos sentits.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Lola escrigué:

    Xavier Amor estuvo presente pero no fue así con nuestra alcaldesa. La Sra. Candini no asistió a la entrega de premios y no me parece bien. El Carnaval del Alt Maresme cada vez tiene mas prestigio y repercusión y cada vez atrae a mas gente a nuestra ciudad. Como calellenca me dolió, pero supongo que la Sra. Candini estaría fuera de su ciudad en algún acto de mas prestigio político.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *