Un incendi va cremar 1.500 metres quadrats de bosc a la carretera d’Hortsavinyà

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han fet dues intervencions a Calella, des del passat divendres, per apagar dos petits focs que han cremat, en total, una superfície de 1.550 metres quadrats. El de més importància es va produir a la carretera d’Hortsavinyà, divendres. Els efectius van actuar també al Parc Dalmau.

Un incendi va cremar divendres a la tarda 1.500 metres quadrats de vegetació en un dels laterals de la carretera d’Hortsavinyà. El focus va ser al punt quilomètric 2,5 i, per sufocar-lo, van intervenir-hi tres vehicles d’emergències i un bombarder dels Bombers de la Generalitat.

El segon foc que confirmen fonts oficials és el que va tenir lloc dissabte, cap a quarts de set del vespre, al Parc Dalmau. Es localitza al sector posterior de la Font dels Lleons, tot i que les imatges d’un veí de Calella il·lustren l’actuació dels cossos d’emergències en un lloc més allunyat, proper al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau. En aquest cas, en va resultar afectada una zona de 50 metres quadrats de pinassa.

Les altes temperatures d’aquestes últimes setmanes han mantingut en alerta els cossos d’emergència per actuar d’immediat i evitar la propagació de focs. La proximitat del Parc de Bombers de Pineda de Mar és un factor que afavoreix la intervenció immediata. Igualment, Bombers i ADF’s segueixen demanant la màxima atenció ciutadana i que es mantingui una actitud responsable al bosc.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.