La Fundació Miquel Valls rebrà una subvenció de 60.000 euros dels pressupostos estatals del 2017

Montserrat Candini acompanyada de la responsable del rober de Càritas Calella, aquest matí

En la primera jornada de votacions dels Pressupostos Generals de l’Estat, el PP i els partits que li donen suport han acceptat l’esmena que el PDeCAT havia presentat per aconseguir finançament per a l’entitat, que té la seva seu a Calella.

L’alcaldessa i diputada de JxS al Parlament de Catalunya, Montserrat Candini, ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV que ella mateixa va encarregar-se de la negociació relativa a l’esmena.

“Coneixent la gran tasca que fa la Fundació Miquel Valls, des del PDeCAT volíem ajudar-hi tot i que el context de relació amb el Govern espanyol no és massa bo. En tot cas, de la meva etapa com a senadora i per la coneixença que tinc amb la ministra de Salut, Dolors Montserrat, partint d’uns termes de sinceritat li vaig exposar la necessitat que té la fundació i l’obra que fan”, ha exposat Candini aquest matí durant la inauguració de les obres de reforma i ampliació del rober de segona mà de Càritas Calella.

Els demòcrates catalans només van aconseguir transaccionar aquesta i una altra esmena, la d’assignar beneficis fiscals a la celebració del mil·lenari de Montserrat. En aquest sentit, el portaveu econòmic del PDeCAT ha lamentat que s’hagin rebutjat les altres propostes i que això determini uns pressupostos “pèssims per a Catalunya”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *