La Generalitat prohibeix el ball en discoteques i sales de festes

discoteca 4

Aquesta revetlla tampoc no es podrà ballar. Tres dies més tard d’entrar a la fase de represa la Generalitat ha prohibit fer servir les pistes de ball a les discoteques i els bars nocturns catalans. El govern recupera així la prohibició de ballar que hi havia en la desescalada, només permet que es vagi a les discoteques per prendre alguna cosa, assegut sigui a la barra o en una taula. La norma prohibeix l’ús de les pistes, i estableix que només s’hi poden instal·lar taules per al consum. En cas contrari, ha d’estar tancat l’accés, amb barreres físiques o “control permanent que garanteixi que no s’utilitza”.

La resolució que ahir publicava el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) només permet ballar, ja sigui en una discoteca, sala de ball o restaurant, en un sol cas: si es tracta d’una festa particular. És a dir si l’espai està reservat completament per un grup de persones que mantenen una relació i un contacte proper de manera habitual”. A més, per fer-ho caldrà portar un registre dels assistents. Els responsables dels establiments hauran d’assegurar-se que es mantenen les distàncies interpersonals. Si no és possible guardar aquesta distància, caldrà que tant clients com treballadors portin mascareta.

Aquesta resolució sobre les discoteques i els locals d’oci nocturns, és la primera que fa el govern sobre els 16 àmbits específics que preveu regular en l’anomenada etapa de represa.

El decret genèric publicat divendres passat, la Generalitat no feia cap referència a les pistes de ball. Això va fer que algunes discoteques obrissin ja les seves portes per recuperar l’activitat normal durant el cap de setmana. Ahir però, en vigília de Sant Joan, una festa molt esperada, es va prohibir el ball, tant a l’aire lliure com en espais tancats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *