La Guàrdia Civil investiga els llaços grocs de l’enllumenat nadalenc

Llaç groc a la façana de l'Ajuntament

El tinent d’Alcaldia de Seguretat i Serveis de Ciutat ha confirmat avui al programa “La Ciutat” que s’ha citat a declarar un treballador de la Brigada Municipal. S’hauria obert una investigació per un suposat delicte que tindria la tipificació de defraudació del fluid elèctric. Albert Torrent creu que es quedarà en un no res.

“La Guàrdia Civil està fent una investigació per ordre d’un jutge. El motiu és una defraudació de fluid elèctric perquè la contractació de l’enllumenat públic és pels llums de Nadal i un llaç groc no ho és, representa. En el moment que preguntin quin consum han fet veuran que no constitueix cap delicte, però vés a saber!”, ha exclamat Torrent.

El responsable de seguretat local ha admès la complexitat de la gestió de les hores i els dies posteriors al referèndum de l’1 d’octubre, atribuint-ne la responsabilitat als comandaments i al contingent de la Guàrdia Civil desplaçat a Calella.

“El primer que no s’entén, a nivell tècnic, és sota quin criteri posen 350 guàrdies civils en un hotel que està en un carrer de 4 metres d’amplada. En termes de seguretat i protecció allò no tenia cap explicació, i això ens va complicar la gestió. Però som gent que ens portem molt bé i vam tenir un comportament exemplar davant d’una situació d’extrema duresa; els que es van equivocar van ser ells”, ha afirmat.

Un restaurador i un empresari hoteler de Calella també van ser citats a declarar davant la Guàrdia Civil pels fets posteriors a l’1 d’octubre a Calella.

A continuació podeu recuperar l’entrevista al tinent d’Alcaldia de Seguretat i Serveis de Ciutat, Albert Torrent.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. 13/02/2018

    […] La Guàrdia Civil ha citat a declarar un treballador de la brigada municipal de Calella en relació a un llum amb forma de llaç grocs que es van penjar a la façana de l’ajuntament per Nadal. En concret, s’investiga un delicte de defraudació de fluid elèctric, segons que ha explicat el tinent de batlle de Seguretat i Serveis, Albert Torrent, a Ràdio Calella. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *