La instal·lació de la nova estructura de contenidors de la plaça Vicenç Ferrer serà la primera de l’any

CAUTXÚ VICENÇ FERRER 3

La plaça Vicenç Ferrer serà la primera on es faci la instal·lació de la nova estructura de contenidors. El regidor Albert Torrent va confirmar que després de Reis, es col·locarien els nous contenidors, a una zona on, a hores d’ara, s’acumula una gran quantitat de brossa.

Núria Freixas, regidora de la CUP, va aprofitar el torn de precs i preguntes de l’últim ple municipal per demanar que se solucionin els problemes d’acumulació de brossa a la plaça Vicenç Ferrer de Calella.

La regidora cupaire va al·legar que aquesta zona s’ha convertit en un punt «insalubre», per la gran quantitat de contenidors i brossa que s’acumula, d’entrada al vespre, fins que no arriba el camió. Per això va demanar que, fins que arribi la nova estructura de contenidors, se’n faci ús d’uns mòbils per reduir l’impacte visual i olors de la zona.

Preguntat per aquesta qüestió, el regidor Albert Torrent va afirmar que aquesta instal·lació es farà a principis de gener, un cop passats reis i que serà la primera.

És imminent. Crec que la primera setmana de gener, passats reis, serà la primera instal·lació que es farà.

Freixas va recordar que la zona de Vicenç Ferrer és un punt on hi ha un parc infantil i zones de bar i terrasses i, per tant, deixa una mala imatge. A més, van reclamar que es fes una neteja a fons.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *