Torna el festival Jazz Nadal a Calella

Un any més, Juan Carlos Narzequian, organitza el Jazz Nadal a Calella, amb motiu de les festes nadalenques, tornen, doncs, els tradicionals concerts jazzístics al municipi. Avui s’obrirà al restaurant la Gàbia amb Smooth Ride, a partir de les 10 de la nit.

Juan Carlos Narzequian, músic local i organitzador del festival Jazz Calella 2022, ha passat pel programa La Ciutat, per parlar sobre aquest cicle de dos concerts de jazz que es podrà gaudir a Calella, el d’avui dia 9 de desembre a la Gàbia, i el del dia 16 de desembre a la Sala Mozart. Fa 25 anys que Narzequian porta el bo i millor del jazz català, a Calella.

Avui La Gàbia rebrà el grup barcelonès Smooth Ride, amb Nando Picó al saxo, Oriol Roca al contrabaix, Toni López a la guitarra i José Carlos Olmo a la bateria. El quartet tocarà versions de temes coneguts, alguns dels temes que inclou el segon disc de Picó.

Avui a La Gàbia ens visiten un grup de músics de Barcelona que faran un estil de Jazz poc melòdic. Tocaran versions de temes coneguts de l’estil, però també música pròpia. Parlem de músics amb molt talent i qualitat musical i que són uns grans lluitadors perquès es produeixen els seus propis projectes. És un gust portar-los a Calella i que tinguin un espai obert perquè puguin oferir el seu art.

El segon concert d’aquest cicle es farà el 16 d’aquest mateix mes a la Sala Mozart. Una actuació de jazz llatí i melòdic a càrrec d’Isabel Membrilla, formada musicalment a l’acadèmia de música de Can Salom, i Cèsar Martínez i Salva Colás.

Són gent d’un nivell musical molt il·lustrat, molt desenvolupat, són excel·lents músics. A més, exerceixen la pedagogia i tot ho fan de manera vocacional i molt íntegre. Serà un immens plaer tenir-los a la Sala Mozart.

Pel cicle Jazz Nadal a Calella hi han passat músics de la talla d’Andrea Motis, quan només tenia 13 anys, acompanyasda del seu mestre i director de la Sant Andreu Jazz Band, Joan Chamorro.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *