La junta de l’Espai Caixa vol celebrar eleccions al novembre

L’actual directiva del centre ha convocat una assemblea general extraordinària de socis i sòcies per informar de la celebració avançada d’eleccions per renovar la junta. L’actual presidenta, Maribel Turón, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que segons el calendari s’haurien de fer el pròxim mes de maig però que la voluntat és establir-les en una data que permeti a l’equip que en resulti guanyador pugui decidir tota la programació del 2019.

La presidenta de l’Espai Caixa, Maribel Turón, i membres de la seva junta directiva esgotaran el pròxim mes de maig el màxim de sis anys que, segons els seus estatuts, poden mantenir-se en el càrrec. Seria llavors quan haurien de celebrar eleccions però creuen oportú avançar-les per donar llibertat a l’equip que els rellevi.

Començar una nova junta a mig any no pot ser perquè llavors les planificacions de festes i activitats s’han de tancar amb un any d’antelació. Ho hem consultat i hem decidit avançar-les a novembre perquè la nova junta tingui tot el mes de desembre per planificar-s’ho a la seva manera.

Turón ha dit que la decisió s’ha comunicat als socis i sòcies en la convocatòria de l’assemblea general extraordinària del 5 d’octubre; però que a nivell informal alguns n’estaven al corrent. És per això que coneix d’alguns moviments per formar candidatura, encara que no n’ha desvetllat els noms.

En el moment que es faci l’assemblea, es disposaran de 20 dies per presentar llistes. Comptarà a partir del 5 d’octubre i fins les eleccions, que preveiem per a finals de novembre. Segons tinc entès, ja n’hi ha una de muntada i preparada.

La presidenta de l’Espai Caixa ha assegurat que la pròxima junta directiva agafarà les regnes d’un centre que s’ha posat al dia i amb les comptes sanejades. A diferència –ha puntualitzat– del que es van trobar ells.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista a Maribel Turón.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *