La Lliga i la Copa del Rei seran demà a Calella

barça2

L’autocar del FC Barcelona portarà demà els trofeus que l’equip de futbol ha guanyat aquesta temporada: la Lliga i la Copa del Rei. S’instal·laran a la Riera Capaspre, de les onze del matí a les nou del vespre, perquè la gent s’hi pugui fotografiar. Aquesta visita s’emmarca dins les activitats de la Setmana Barça Jugadors que organitza l’Agrupació Barça Jugadors amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella i la Penya Solera Barcelonista de Calella.

Dins la programació, aquesta tarda es farà al Camp de Futbol de Mar l’espectacle de titelles “Tant se val d’on venim” per a nens de 4 a 8 anys (17.30h) i un clínic de futbol del Barça Experience Mini (18.00h) per a infants de 8 a 12 anys.

La Setmana Barça Jugadors es tancarà dissabte amb la celebració de la dissetena Trobada Barça Jugadors, amb un torneig de futbol entre exjugadors i exjugadores de l’entitat blaugrana. Inclourà un homenatge als esportistes maresmencs que han portat la samarreta del club. S’hi espera la presència del directiu del FC Barcelona, Xavier Vilajoana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *