La Loteria de Nadal recupera el ritme de venda gràcies al turisme nacional

loteria nadal

Com cada estiu les administracions de loteria i comerços autoritzats ja disposen de la Loteria de Nadal. El sorteig més esperat de l’any recupera el ritme de venda habitual de l’estiu, en part gràcies a l’arribada del turisme nacional, que acostuma a ser un client habitual de les administracions de loteria dels pobles i ciutats que visita.

És el cas de Calella i de l’administració que hi ha al carrer Matas i Rodés. La Míriam Marrè, que n’és la propietària, ha explicat que per molts visitants la Loteria de Nadal és el souvenir que s’emporten de record. 

Fan parada, potser obligatòria no, però sí, un 80%, sí. Hi han molts números i estan molt repartits per tot l’estat, i què fa la gent? Perquè en comptes d’endur-se segons quins souvenirs, ja compren Loteria de Nadal per tota la família. Jo ho veig a la cua com fan la llista; el pare, la mare, el veí; se n’emporten 5 o 6 com a record.

Diu que les vendes s’han recuperat molt en comparació a l’estiu de l’any passat, quan es va haver de restringir la mobilitat per mirar de contenir l’expansió del virus de la Covid.

El nacional l’estem recuperant sobretot per les mateixes èpoques. No té res a veure amb l’any passat, quan a més a més estàvem restringits que no podíem passar de comarca. Sí que es nota; hi ha alegria al carrer. I si no poden venir, em truquen i els hi enviem. Sobretot la gent d’aquí que viu per exemple a Alemanya o un altre lloc.

Marrè ha explicat que per ara no hi ha predilecció per cap número en concret, i que la majoria de la gent que aquests dies s’acosta a la seva administració es deixa portar per la sort que els pugui donar el venedor.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat