Neus Pociello, nova incorporació a la llista d’Esquerra de Calella

FkmelDxWIAAwGa3

Neus Pociello és la segona incorporació d’Esquerra Republicana per les eleccions municipals del 2023. D’aquesta manera, se suma al projecte encapçalat per Xavier Ponsdomènech. L’anunci s’ha fet oficial a través de les xarxes socials del partit.

Esquerra Republicana de Calella ha anunciat la seva segona incorporació de cara a les eleccions municipals del 2023. Es tracta de Neus Pociello, que se suma a l’equip liderat per Xavier Ponsdomènech. El partit ho ha comunicat a través dels seus perfils oficials a les xarxes socials.

Neus Pociello ha estat al capdavant d’una entitat social durant més de 25 anys, dedicada a l’activisme, en defensa dels drets de les persones. Aquesta experiència l’ha portat a ser la directora de l’Institut Català de les Dones, organisme independent adscrit al Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Ara, diu, vol fer un pas més i sumar-se al projecte ERC des del servei públic per millorar Calella. A més, afirma que és un projecte transformador per les persones i que aportarà tota la seva experiència per tirar endavant els projectes del partit.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *