La Marxa de la Minerva estrena part del recorregut

marxa minerva bo

Aquest diumenge es fa la 15ena Marxa de la Minerva, organitzada per Calella Marxa. És una caminada popular, no competitiva, que la pot fer gent de totes les edats.

Tant els que la facin caminant com corrent, rebran una samarreta commemorativa de Calella Marxa, i a la línia de meta trobaran un esmorzar. A mig camí hi ha un avituallament per recuperar forces.

El president de Calella Marxa, Martí Barrera, ha explicat per quins llocs transcorre l’itinerari, d’uns 13km de llargada. “Sortim del Camp de Mar, anem pel passeig Manel Puigvert, travessem per sota la via del tren, passem per sota el pas subterrani del Bernat II, anem a parar al carrer Ramon i Cajal i a la Riera. Pugem Riera amunt, passem pel Salicrú, pel Ranxo Bonanza i anem a dalt a l’Era d’en Móra. Aquí és on és un xic nou, i és que d’aquí baixem cap a la vall de Golinons i tornem a pujar a través d’uns camins que hi ha a aquella zona. La última part també ja torna a ser la mateixa, que anem a parar dalt dels apartaments Codina, el Club de Tennis Calella, baixem per la riera del Tennis i anem a parar al pont de fusta. D’allà anem al passeig de Garbí i cap al Camp de Mar“.

Aquest any la sortida és a les 9 del matí, una hora més tard que anys anteriors per donar més facilitats als marxaires que vinguin de fora, que no s’hagin de llevar tan d’hora per arribar a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat