“La millor trobada de penyes Barcelonistes de tots els temps”

TROBADA-PENYA-BARCELONISTA

La Penya Solera celebrarà els 25 anys de la 28a Trobada Mundial de Penyes Barcelonistes a Calella amb una exposició fotogràfica i una revista on hi haurà informació d’aquest dia.

Ahir, 21 d’agost, es van commemorar els 25 anys de la 28a Trobada Mundial de Penyes Barcelonistes a Calella, que va tenir lloc l’any 1994. Una de les millors jornades de la història segons explica el aleshores secretari de la junta de la Penya Solera, Fernando Ballabriga.

Aquell dia és el resum de tota la feina que vam tenir abans. Ens vam presentar diverses vegades però no vam sortir escollits fins a la tercera vegada. Vam començar a treballar i a preparar la idea que nosaltres teníem, amb això vam tenir molts problemes amb la publicitat perquè no coincidia amb la del Barça. Tan va ser que una setmana abans, vam dir: o s’accepten les nostres condicions o no ho fem. I un dia abans, vam organitzar un fòrum on la gent es va queixar d’en Nuñez. Quan els diaris se’n van fer ressò, es van acabar d’encendre els ànims. Però finalment aquell dia 21 va venir, per primera i única vegada, un tren de dos pisos a Calella, amb en Nuñez i la seva dona. Mai l’estació de Calella ha tingut tanta gent com aquell dia. Una ciutat plena de gent i de guarniments. Es va fer una missa i la coral ens va cantar. Després vam inaugurar el Monument, la visita pertinent a l’Ajuntament i, el dinar que va ser fantàstic.

Aquests aniversari es celebrarà durant la Fira de Calella on la Penya Solera farà un monogràfic i editarà una revista per recordar l’efemèride. Per aquest motiu l’entitat demana la col·laboració de la ciutadania.

A part de les fotografies que nosaltres vam poder fer, estem buscant a gent que tingui fotos o vídeos per tenir més material.

La Penya posa a disposició el seu e-mail psoleracalella@hotmail.com. A més de l’exposició de fotografies i la revista, a l’estand de la Fira es farà el sorteig de dues entrades per anar al Camp Nou

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat