Una de les últimes oportunitats per escoltar Cançons d’amor i dimonis

Divendres a les 22.00 h, al Far de Calella tindrà lloc el concert “Cançons d’amor i dimonis” amb Magalí Sare i la seva banda. Dins la programació del NEC’19.

És una de les últimes oportunitats per escoltar en directe el projecte “Cançons d’amor i dimonis” de Magalí Sare i la seva banda. La gira s’acaba però abans passaran pel Far per redescobrir els temes d’aquest àlbum. La cantant i pianista, Magalí Sare ens explica quin joc musical ens espera dins el concert del NEC’19.

Tinc moltes ganes de fer-lo. Ara fa temps que no faig cap concert amb tota la banda. I a més, la gira d’aquest disc arriba a la seva fi, això musicalment em posa: és una de les últimes vegades que cantaré aquests temes i encara m’agradarà redescobrir-los per última vegada.

Sebastià Gris a la guitarra, Vic Moliner al baix, Andreu Moreno a la bateria i Dani López en els instruments de vent seran la banda que portaran aquest divendres un espectacle amb Magalí Sare escric des de l’amor.

Fa anys que vaig compondre aquestes cançons. Moltes parteixen d’un trasbals emocional, d’un enamorament que vaig tenir d’una persona, sobretot mentalment. Vaig perdre moltes coses de la meva personalitat, que després en separar-me d’aquesta persona, vaig haver de buscar. Aquesta música em va ajudar a veure qui era jo i que passava dins meu. Les cançons van des de l’eufòria, la ràbia més descontrolada, tristesa però després reconèixer l’amor allà on no m’havia fixat que hi era. Un procés que passa pel dolor però acaba d’una manera feliç i plena.

Per assistir a l’espectacle es pot fer amb transport públic gratuït des de la parada de Turisme a l’N-II a partir de les 20.45 h. La venda d’entrades anticipades a www.promocioartistesmusics.com i a la taquilla del Far dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit, a un preu de 8 €.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *