La Minerva confia que la setmana vinent tot el seu alumnat podrà seguir el curs des de casa

L’escola ha cedit una dotzena d’ordinadors als seus alumnes, mentre que el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Calella s’encarregarà de facilitar la connexió a Internet. A partir de la setmana vinent, La Minerva confia començar a desplegar la programació del tercer trimestre adaptada al moment d’expcionalitat. La directora del centre, Irene Castellar, ha explicat que la prioritat de les pròximes setmanes serà acompanyar i assessorar l’alumnat i les seves famílies.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Castellar ha detallat com es farà la docència del tercer trimestre sota confinament.

Enviarem tasques setmanals, farem seguiment dels nens per telèfon o per correu, si podem, alguna tutoria telemàtica.

La Minerva ha repartit una dotzena d’ordinadors entre el seu alumnat per garantir que poden seguir el curs des de casa. En aquest sentit, la directora explica el suport que s’ha rebut per part de l’Ajuntament i el Departament d’Educació.

Qui més qui menys té un ordinador a casa i allà on no ha pogut arribar el Departament d’Educació, ho ha fet l’Ajuntament (…) Hem deixat entre 10 i 11 ordinadors, que la setmana que ve anirem a recollir perquè es puguin repartir per les cases.

L’Ajuntament de Calella ha informat que ha repartit 70 dispositius de connexió a Internet.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *