Suspesa la 22a edició de l’Screamin Festival

screamin

El coronavirus també ha fet suspendre la 22a edició de l’Screamin Festival, que s’havia de celebrar del 10 al 14 de juny a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. Així ho han anunciat els organitzadors aquesta setmana a través d’un comunicat a les xarxes socials, en el que lamenten la cancel·lació pel coronavirus i avancen que no hi haurà edició fins al 2021. Tot i que no es descarta la celebració d’una festa alternativa, si les restriccions s’aixequen.

Amb el mateix cartell d’enguany l’Screamin Festival tornarà a Calella l’any vinent. I és que el coronavirus i les mesures adoptades per les autoritats sanitàries fan gairebé impossible la celebració d’esdeveniments multitudinaris. Una notícia trista que des de l’organització asseguren que no ha estat fàcil de prendre. Diu el director del Festival, Carlos Díaz, que la seguretat i la salut del personal i dels visitants ha estat sempre la seva prioritat principal. Ara el treball de tot any s’ha anat en orris.

Les circumstàncies són les que són i és impossible mantenir en peu el festival, quan ningú té ganes de viatjar ni fer plans de cap mena. És el treball d’un any sencer a la brossa.

L’edició d’enguany preveia rebre un total de 1.500 assistents d’arreu del continent i els organitzadors calculen que tindran unes pèrdues al voltant d’un 30% del seu pressupost total.

En l’aspecte econòmic hi ha una part que es pot salvar, però hi ha tot una altra que està perduda. Perquè en un festival petit com el nostre, les assegurances no ens deixen incloure clàusules de pandèmia.

L’organització ja treballa en l’edició del 2021, tot i que avança, que depenent de l’evolució de la crisi sanitària, no descarten poder fer alguna festa alternativa aquest any.

Si les restriccions es relaxen o es permet la concentració de gent, miraríem de fer alguna cosa d’última hora, per mantenir viu l’interès del festival i de Calella.

La suspensió de l’Screamin Festival se suma així a les múltiples activitats culturals que en les darreres setmanes han hagut de cancel·lar o ajornar esdeveniments.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat