La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme tanca inscripcions fregant el miler de participants

mitja

Aquest diumenge es disputarà la vuitena edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme, una prova que recorrerà les poblacions de Pineda, Santa Susanna i Malgrat, amb arribada a Calella. Aquest matí s’han tancat inscripcions on-line, si bé se’n podran fer dissabte en el marc de la Fira del Corredor que es muntarà al carrer Església. En total, es preveu superar el miler de participants. Compartiran pista urbana corredors populars i professionals, que lluitaran per batre els rècords de la mitja en categoria masculina i femenina.

Abderrahim El Jaafari i la local Teresa Pulido, els actuals recordmans de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme, prendran la sortida diumenge a la prova altmaresmenca. Amb la seva participació anunciada per l’organització de Gesport, i les inscripcions recollides en les últimes setmanes, es frega el miler de corredors. Manel Vicente, director de la cursa, ha recordat però que encara se’n podran fer durant la Fira del Corredor que estarà oberta dissabte al carrer Església.

“Estem en els 980 inscrits i amb les d’última hora superarem el miler de participants. Ens ha costat molt, tot i que quan la vam ubicar en el calendari vam mirar les dates de la Cursa del Corte Inglés o les mitges de Granollers o Montornès. Però es dóna el cas que la Mitja de Girona estava programada pel 3 d’abril i s’ha canviat també pel 17 d’abril”, ha indicat Vicente, exposant que ha crescut la competència en l’organització d’esdeveniments per als esportistes.

La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme sortirà diumenge a les 9:30h des del Passeig Marítim del barri de Poblenou de Pineda. Passa per Santa Susanna i Malgrat de Mar, i donarà la volta en direcció Calella, on hi haurà la línia d’arribada.

L’organització muntarà un parc infantil gratuït durant el matí al costat de l’arribada, i tindrà llebres en cursa per anar des de l’hora i 20 minuts fins a l’hora i 50 minuts. L’atenció a l’esportista, assegura Vicente, és un dels aspectes més importants per a l’organització i el que singularitza la prova almaresmenca.

“Busquem que l’esportista ho tingui tot a favor perquè pugui rebaixar els seus registres personals. En mitges maratons i curses de 10 quilòmetres no és habitual tenir fires del corredor o posar nou llebres. En aquest mercat tan competitiu volem marcar la diferència: no perquè el circuit sigui molt ràpid, que ho és, sinó també perquè està ben organitzat”, ha afirmat el director de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme.

Com a novetat per aquesta edició del 2016, la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme donarà samarretes commemoratives amb un model exclusiu per a dones.

Ràdio Calella TV emetrà un reportatge de la cursa en el programa La Banqueta de dilluns vinent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat