La Montnegre guanya la medalla d’or del Barcelona Beer Challenge

Per a l’elaboració d’English Barley Wine que la cervesera artesana de l’Alt Maresme ha creat en col·laboració amb Cerveza Rondadora, de l’Aragó, i que van presentar en el marc del Barcelona Beer Festival, aquest passat cap de setmana. Al concurs internacional s’hi han presentat més de 1.200 cerveses diferents, d’entre les quals es premia a les que compleixen amb els estàndards de qualitat més elevats.

Les dues cerveseres han creat una cervesa d’estil anglès, de gust intens, color robí i notes de brioxeria, aroma de caramel i fruita seca. A més, en destaquen l’aroma de vi negre que emmascara el gra a mida que s’escalfa.

La gràcia és que li dona unes lleugeres notes balsàmiques que fa que sigui encara més rodona. Gràcies a aquestes sensacions, el jurat ha decidit que és una cervesa que s’emmarca perfectament en l’estil

Pere Badalló, de la cervesera La Montnegre, destaca l’honor de rebre la medalla d’or d’un certamen de gran prestigi internacional.

És tot un orgull perquè no només has de quedar entre els primers, sinó que el jurat acreditat pel JBC t’ha de donar la puntuació mínima. En la nostra categoria, per exemple, la medalla de plata va quedar deserta

La Montnegre és una cervesera arrelada a l’Alt Maresme, creada l’any 2016 pels calellencs Pere Badalló i Adrià Dangla; i el canetenc Santi Triviño. Diuen sentir-se ambaixadors del territori en el món de la cervesa, ara encara més gràcies a l’obtenció d’aquest reconeixement internacional.

A la Barcelona Beer Festival hi han participat amb la seva segona elaboració, l’Atorrentada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *