La Muntanyeta estarà oberta els caps de setmana per anar-hi a fer esport lliurement

PISTES-ATLETISME-DE-LA-MUNTANYETA-720x340

És una prova que fa l’àrea d’esports, i concretament consisteix en l’obertura de la zona esportiva més enllà de l’horari de les activitats programades amb l’objectiu d’oferir un espai de trobada i convivència perquè els joves es puguin relacionar, jugar i fer esport.

La Muntanyeta romandrà oberta dissabtes i diumenges de les 9 del matí a les sis de la tarda. Per accedir a aquest espai no cal fer inscripció prèvia, però si que cal respectar l’horari de les activitats programades que s’hi puguin celebrar. A l’entrada es podran consultar els horaris de les activitats que hi hagi previstes, que també es penjaran cada divendres a les xarxes socials de l’Ajuntament de Calella. I mentre hi hagi, per exemple, una activitat ja prevista de futbol, la resta d’usuaris podrà fer qualsevol altra cosa. I d’opcions n’hi ha moltes, ja que a la Muntanyeta s’hi pot jugar a futbol 7, bàsquet, handbol, futbol sala, atletisme, bitlles catalanes o patinatge. Per practicar aquests esports, els usuaris hauran de portar el seu propi material.

No s’hi podrà accedir amb animals, ni amb vehicles de motor ni amb bicicletes o patinets. Tampoc es pot fumar ni beure alcohol dins de les instal·lacions, que s’han de mantenir en bones condicions. Els pares o acompanyants adults són els responsables dels menors d’edat que puguin estar-hi jugant. Hi haurà una persona encarregada d’obrir i tancar les instal·lacions i a la qual els usuaris s’hi podran dirigir per qualsevol incidència.

De tot plegat n’hem parlat amb el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Calella, Joan Ferrer, i aquí podeu recuperar l’entrevista, que ha estat emesa a l’Info Vespre

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *