La nova Joventut Artística presenta el Concurs de Teatre Amateur per a un públic de totes les edats

Arxiu

Els aires nous que ha portat la junta de Joventut Artística també es traslladen a la programació de la temporada teatral amateur, que arrenca aquest cap de setmana. Fins a principis de març, per l’Orfeó Calellenc hi passaran companyies d’arreu de Catalunya amb produccions de temàtica i posada en escena variades i adaptades a un públic de totes les edats. La 48 edició del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella arriba amb algunes novetats, que avui Anna Terricabras ha comentat al programa La Ciutat.

Una de les novetats de la temporada teatral amateur calellenca que impulsa Joventut Artística amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella és l’abonament per a totes les representacions que es faran des d’aquest diumenge fins a principis de març.

Ens trobàvem amb gent que venia a totes les obres i havia de comprar l’entrada per a cada funció. Ara oferim un abonament amb descompte, que permet tenir sempre el mateix seient. Per als socis, l’abonament costa 50 euros. El preu per als no socis és de 65 euros.

El preu de les entrades simples és de 8 euros per als socis i sòcies de Joventut Artística. Per a la resta, 10 euros. Es poden comprar al portal de l’entitat cultural o també a taquilla, tots els diumenges al migdia i una hora abans de l’obertura de portes.

Per aquesta 48 edició del Concurs de Teatre Amateur s’han programat set representacions amb la participació de companyies de teatre amateur de Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Sant Vicenç dels Horts, Centelles o Terrassa. L’obre diumenge el grup de teatre Esplais de Castelló d’Empúries amb “Adreça desconeguda”, l’adaptació d’un text sobre l’amistat i com influeix el context polític i social en un moment especialment convuls i tràgic.

És una obra amb molta sensibilitzat ambientada en l’Alemanya nazi. Tracta sobre com evoluciona l’amistat entre dos homes a través de la seva correspondència.

Anna Terricabras ha posat èmfasi en la voluntat de la junta directiva de programar obres que permetin acostar el teatre a públic de totes les edats, que és un dels objectius principals de la nova etapa de Joventut Artística.

S’han triat clàssics de Garcia Lorca, pensant en la gent gran com en els joves que estudien literatura; i altres més modernes, com per exemple una obra sobre un pare i una filla que estan confinats pel coronavirus.

Des de Joventut Artística s’interpreta com una possibilitat de donar a conèixer la seva activitat i el teatre el fet que l’Orfeó hagi d’acollir, en les pròximes setmanes, algunes propostes del Cicle Cultural i de l’Aula d’Extensió Universitària com a conseqüència de les obres que s’han de fer a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *