La nova normativa de la Federació Espanyola de Tennis Taula allargarà la temporada

suris tennis taula00000000

A partir de la temporada 2018-2019, els jugadors de tennis taula només podran jugar un partit per cap de setmana, el que es coneix com a jornada única. D’aquesta manera, hauran de fer més desplaçaments i s’allargarà la temporada.

Una novetat que van explicar les jugadores del Suris Calella, Sofia Xuan Zhang i Alba Fernández, en una entrevista al programa La Banqueta.

Ara s’han canviat les regles i es juga un partit per setmana. Només un, no es pot fer doble desplaçament. No podem fer primer Priego i després Cartagena. Anem a jugar un partit i tornem cap a casa. Ara som 12 equips i hem de jugar 11 d’anada i 11 de tornada, són 22 caps de setmana. Sumant que potser hi ha Opens internacionals, Campionats d’Espanya estatals, que realment treu molt de temps. En altres països no són tants equips, potser són 8; 10 màxim.

Els canvis en els equips de la seva divisió fa que sigui una incògnita saber com es desenvoluparà la temporada.

Encara no ho sabem, perquè han pujat dos equips, l’Alacant i el Narón, i els altres clubs també han canviat la seva plantilla. Per exemple, el Vic ja no tindrà la mateixa gent que l’any passat, que realment eren molt fortes, i l’UCAM també té alguns canvis. Els equips forts tenen alguns canvis i els nous a veure que tal.

Les dues jugadores es mostren positives i amb ganes de començar amb els seus compromisos tant amb el club calellenc com amb la Selecció Espanyola.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat