La nova proposta de l’Espai Caixa d’avui dijous es diu ”Tardes de Fantasia”

cartell tardes fantasia

El Passeig de Manuel Puigvert torna a acollir avui una nova activitat dels socis de l’Espai Caixa de Calella. Es tracta d’un espectacle que sota el títol ”Tardes de Fantasia” farà el grup de playback de l’entitat. Són els Voramar, un gruix important de socis que al llarg de l’any es troben cada setmana per simular grups i cantants de la seva època. Mudats per l’ocasió, fan veure que toquen i canten imitant els intèrprets que van marcar bona part de la seva joventut. Cançons de tota la vida que sonaran aquesta tarda a l’escenari del passeig.

Josep Mª Granyó, president de l’entitat, ha dit que el d’avui és un espectacle d’agraïment a totes les persones que participen de les activitats que s’organitzen des de l’Espai Caixa.

Hem preparat un agraïment a tots els que són fidels als nostres espectacles i ho hem fet amb un espectacle que es diu Fantasia. El playback no deixa de ser una fantasia i la volem transmetre a tots els nostres amics. Per això avui és gratuït, no hi haurà sorteig, no hi haurà cap pressió comercial sinó que és una invitació a tots el que vulguin venir. Hem hagut de posar un aforament màxim de 150 persones perquè la part de visibilitat de l’escenari del passeig no té més capacitat.

A l’espectacle del grup Voramar hi sumaran l’entrega de premis de la lligueta de bitlles, petanca i dards que de la mà del Paco Montero van començar el passat mes de gener.

Són uns campionats que es van iniciar el gener portats pel Paco Montero que a nivell esportiu és el nostre crack. Va voler motivar a la gent perquè practiquessin l’esport de les bitlles, la petanca i els dards, i després els va estimular fent un campionat que ha durat quasi 6 mesos. Hi ha hagut una lligueta que va acabar el juny amb primers, segons i tercers llocs, i se’ls entregarà el premis aprofitant l’esdeveniment d’aquest dijous.

L’espectacle del grup Voramar començarà a les 18:30h. Com cada setmana i seguint les mesures anti-Covid, el públic estarà assegut i amb la mascareta posada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat