La patronal del comerç demana que s’allargui l’horari de tancament als municipis turístics

El comerç de Catalunya es reivindica com un sector segur i preparat i, per això, demana a la Generalitat de Catalunya que se li permeti allargar l’horari d’obertura en els municipis turístics. Ara han de tancar a les deu de la nit quan, per la seva idiosincràsia i abans de la pandèmia, se’ls estava permès fer-ho entre les onze i les dotze de la nit. PIMEComerç exposa que les empreses que hi ha en aquestes localitats veuen minvada la seva capacitat per poder operar en aquesta campanya d’estiu i recuperar-se econòmicament.

La patronal del comerç a Catalunya considera que s’hauria de permetre l’ampliació dels horaris comercials en els municipis turístics perquè “és un sector segur i preparat” i tenint en compte que el toc de queda ja s’està aplicant allà on la incidència de la Covid és més alta.

El president de PIMEComerç, Àlex Goñi, ha dit que la lluita contra la pandèmia ha de ser compatible amb permetre recuperar econòmicament aquells comerços que basen la seva activitat essencialment en estacionalitats concretes, com és la campanya d’estiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *