Els grups Peix Fregit i Mestre d’Aixa, a la Cantada d’Havaneres de demà divendres

[Vídeo] Cantada d’Havaneres de Pequín 2020

La Cantada d’Havaneres a Pequín que des de fa 27 anys organitza l’entitat veïnal ha convidat els grups Peix Fregit i Mestre d’Aixa a pujar a l’escenari de la Riera Capaspre, aquest divendres a partir de les 21h. Els organitzadors tenen cadires preparades per 600 persones que pararan acuradament per tal de garantir la seguretat de tots el assistents. A la mitja part es servirà rom cremat al preu d’un euro.

Estan satisfets de poder seguir amb la tradició malgrat els moments que ens toca viure, i que en el cas d’entitats com Gent de Barri de Pequín els ha deixat la caixa dels estalvis buida. D’ençà els inicis de la crisi sanitària i econòmica que no han pogut fer cap de les activitats habituals del seu calendari. Es per aquest motiu que l’Ajuntament de Calella els ha comunicat que correrà amb les despeses totals de la cantada d’aquest divendres. Els associats s’han posat a disposició per fer tasques de control d’accés i vetllar pel bon compliment de les mesures Covid. Josep Piqueras és el president de Gent de Barri de Pequín.

Nosaltres fèiem cada any una revista per ajudar a pagar les havaneres però es que ara no tenim cor per anar als comerciants a què ens donin diners per subvencionar la revista. Portem dos anys sense poder-la fer. L’any passat vam fer la cantada i sí que la vam pagar nosaltres amb una subvenció de l’ajuntament. Nosaltres el que farem és la feina, col·laborem, posarem gent nostra per fer el control d’accés i demés. Farem totes les mesures de seguretat igual que l’any passat.

I estant molt agraïts perquè que el consistori corri amb les despeses totals no farà interrompre una tradició que ja dura 27 anys.

Aquest any gràcies a l’ajuntament podem realitzar-la, ja no només perquè ens autoritzen a fer-la sinó a més a més per la part econòmica. L’ajuntament pagarà totes les factures i això s’ha d’agrair. Que una festa com la Cantada d’Havaneres que fa 27 anys que es fa no s’hagi d’anul·lar per falta de diners. S’ha d’agrair molt a l’ajuntament el seu esforç i que sempre ens han ajudat en tot el que han pogut.

De cara a facilitar que l’accés sigui esglaonat i no es produeixin cues a l’entrada del recinte, es podrà començar a entrar a les 20h del vespre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat