La nova Síndica comença atendre els primers casos

Natàlia Costa, la nova defensora dels ciutadans de Calella pels pròxims cinc anys, s’estrenarà demà com a Síndica Municipal atenent els seus primers casos. Serà al seu nou despatx, ubicat a l’Ajuntament Vell. Atendrà els dimecres de 9 a 14 h, sempre amb cita prèvia. Només es donarà resposta aquelles sol·licituds que prèviament hagin entrat per registre i que siguin de competència municipal. Costa va prendre possessió del càrrec la setmana passada en un acte a Can Saleta amb la presència de la presidenta del Fòrum de Síndics i Síndiques i Defensors i Defensores Locals de Catalunya.

A diferència de l’anterior síndic qui va demanar canviar la ubicació per ser fora de la plaça consistorial i allunyar-se d’un ambient institucional, Costa tornarà a atendre a l’Ajuntament Vell, on hi haurà habilitada l’Oficina de la Síndica. Ho farà els dimecres de 9 a 14 h. Es pot ja demanar hora entrant una instància al registre, trucant a l’Ajuntament o mitjançant un correu electrònic a una adreça que han d’habilitar properament.

Atendre els dimecres a l’Ajuntament Vell de 9 a 14h. Només cal que demanin cita, no cal exposar la queixa, i es pot fer trucant a l’Ajuntament, per instància o amb un correu que aviat m’habilitaran.

Costa s’estrenarà demà al càrrec de Síndica i de moment, ja té tres visites programades. Totes relacionades amb empadronaments i el benestar animal.

Demà serà el meu primer dia i tinc constància que ja tinc els primers casos. M’han comentat que són temes relacionats amb empadronaments. Gent que ha fet pal·les la dificultat per empadronar-se al municipi, amb molts impediments que es troben en tot el procés i també tinc algun cas relacionat amb el benestar animal.

Natàlia Costa, jurista de formació, és la tercera persona que ostenta el càrrec de síndica municipal de Calella, després de Sílvia López i Pere Porti. En principi, ho serà durant cinc anys amb la possibilitat d’encadenar un màxim de dos mandats consecutius.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *