La Parròquia de Calella busca voluntaris per fer la neteja del temple

parroquia-de-calella

Fins ara se n’ocupaven les treballadores de Nova Llavor, la microempresa social que va posar en marxa la comunitat de les Filles de Sant Josep de Calella. Aquest projecte per afavorir la integració social i laboral de dones en situació de risc d’exclusió ha tancat finalment després de 7 anys d’activitat. El responsable de la Parròquia de Calella, mossèn Cinto Busquet, ha explicat en una entrevista a Ràdio Calella TV que aquest situació ha donat peu a repartir les tasques entre els col·laboradors.

I amb el que s’estalviïn de la neteja de la parròquia, ha dit Cinto Busquet, es podran tirar endavant altres projectes de millora i manteniment de la pròpia Església parroquial.

Això forma part de l’estil de la Parròquia, que consisteix en fer-ho tot entre tots i des del voluntariat. Fins ara ho demanàvem a l’empresa de les Filles de Sant Josep perquè també era una manera d’ajudar-les. En despeses anem justets i tenim projectes de reforma que, si ens estalviem això, podrem tenir els diners per altres coses.

Mossèn Cinto Busquet ha recalcat la importància que l’Església Parroquial de Santa Maria i Sant Nicolau estigui en les millors condicions, i no només de neteja, per la concurrència que té, i ara més a l’estiu.

Tenim l’església oberta tot el dia, on moltes persones de Calella hi troben un espai de pregària i recolliment, hi ha moltes persones que hi entren ara a l’estiu. Tenim música de fons, il·luminació adequada per cada moment del dia. Hi passen moltes persones i volem que sigui un espai digne i acollidor.

Si es volen oferir per assumir les tasques de neteja de la Parròquia de Calella poden passar-se per la Rectoria o trucar a la persona que s’encarrega de coordinar els voluntaris, Carme Serra, al 636 004 057.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a mossèn Cinto Busquet a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat