ERC i Junts per Catalunya arriben a un acord per governar al Consell Comarcal del Maresme

Hi haurà govern sobiranista al Consell Comarcal del Maresme. A només 24 hores perquè se celebri el ple de constitució, aquest divendres 19 de juliol al migdia, ERC i Junts per Catalunya han anunciat que han arribat a un acord per gestionar i liderar l’organisme supramunicipal durant el proper mandat 2019-2023. Aquest matí presentaran en roda de premsa el full de ruta per als pròxims quatre anys i com quedarà definit l’organigrama polític entre les dues formacions, que sumen majoria absoluta.

“Les dues formacions rubricaran una entesa de país i de comarca”, assenyala el comunicat amb el qual ERC i Junts per Catalunya han convocat als mitjans a la roda de premsa que tindrà lloc a les 11.00h a Mataró.

ERC tindrà en aquest pròxim mandat 12 dels 33 consellers del plenari comarcal; Junts per Catalunya, de la seva banda, n’ha obtingut 6. L’acord garanteix un govern en majoria al Consell Comarcal del Maresme, que ha convocat per aquest divendres al migdia la sessió de constitució de l’organisme.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *