La pel·lícula “Aves de presa” tanca avui el Beach Festival

Nova sessió aquest vespre de les projeccions de cinema a la fresca a la Platja Gran. El Calella Beach Festival ha programat per avui la pel·lícula “Aves de presa”. Es podrà veure aquesta nit a les 22 h al costat del Xiri9.

El blockbuster de Warner Bros Pictures, és la vuitena entrega de l’univers estès de DC i una continuació de “L’esquadró suïcida” (2016). Protagonitzada per Margot Robbie, Harley Quinn, després de separar-se del Joker, amb tres heroïnes més uniran les seves forces per salvar a una nena del malvat rei del crim Màscara Negra.

La pel·lícula es va convertir en la sisena més taquillera del 2020 i va rebre dues nominacions de l’Associació de Crítics de Chicago per la direcció artística i vestuari. També va rebre dues nominacions per millor actiu i comèdia als Satellite Awards.

“Aves de presa”, tanca així la programació del Calella Beach Festival, després de quatre dijous amb projeccions de cinema a la fresca. Cada setmana s’ha reproduït una pel·lícula que pogués reunir famílies senceres a la platja seguint totes les mesures de prevenció necessàries.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *