La perruqueria Tabú entrega 180 trenes de cabell a Oncolliga Calella

Important donació de cabell perquè es puguin fer perruques per a persones que reben quimioteràpia contra el càncer, o altres malalties. La perruqueria Tabú del carrer del Mar acaba d’entregar 180 trenes a Oncolliga Calella, les que ha arribat a tallar als seus clients i clientes en els últims dos anys. Ara se’n podran fer postissos de qualitat per ajudar a pal·liar l’impacte emocional i social que comporta la pèrdua de cabell. Aquest matí n’han parlat al programa La Ciutat.

“Posem el nostre granet de sorra en una muntanya gegant de lluita contra el càncer”. Judit Fernández, responsable de la perruqueria Tabú, ha explicat a La Ciutat que no ha estat la primera vegada que fan una donació de cabell natural i que la iniciativa no seria possible sense la solidaritat dels clients i clientes que es decideixen per un canvi d’imatge.

Fins ara col·laboravem amb una noia de Barcelona que té una oenagé alternativa, però a partir d’ara ho farem amb Oncolliga Calella, que fa una feina meravellosa i totes són màgiques.

Farà 15 dies que les responsables d’Oncolliga Calella va anar a la perruqueria per recollir les 180 trenes que han anat guardant des del febrer del 2021, gairebé durant dos anys.

N’hi ha de tot tipus. A les imatges que han compartit a xarxes socials s’aprecia que s’ha fet donatiu de cabell ros, pèl-roig o ben negre, de pèl més fí o arrissat, que permetran fer postissos que s’ajustin al natural dels pacients i les pacients oncològiques.

La perruquera explica que ara s’aconsella que tinguin una llargada concreta per donar més facilitats a les elaboracions.

Fins ara treballàvem amb cabell que tingués uns 25 centímetres però els postissers aconsellen que no sigui de menys de 30 centímetres. Pot semblar molt però aconsello a tothom que ho faci, perquè és una experiència molt bonica i gratificant.

A continuació podeu recuperar l’entrevista a Judit Fernández, de la perruqueria Tabú de Calella, al programa La Ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.