Calella celebra Santa Cecília aquest cap de setmana

Calella no fallarà amb la seva cita anual per celebrar la festivitat per la patrona dels músics. Serà finalment aquest divendres en la 105 edició de la Festa de Santa Cecília amb un concert a la Sala Mozart del Cor Harmonia i l’Orquestra Cambra Harmonia. Un concert solidari on tota la recaptació anirà a benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella. La programació de Santa Cecília es tancarà diumenge a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau amb la interpretació Missa Pontifical de Lorenzo Perosi. La festivitat s’havia de celebrar fa tres setmanes, però les restriccions per la pandèmia ho van impedir.

Albert Deprius, director del concert, ha explicat que serà un concert en record a les víctimes de la Covid i en agraïment als sanitaris. També avançat que el recital serà un cant a les cançons de la terra, amb obres catalanes però també d’estrangeres, amb el mateix denominador comú; la vida.

És un cant a la vida. Ho necessitem molt. Aquest virus s’està emportant gent i retrem d’aquesta manera homenatge a les víctimes de la covid. També serà un agraïment a tots els sanitaris que s’hi estan deixant la pell.

El concert serà divendres a les 20 h a la Sala Mozart. Seguint totes les restriccions marcades per les autoritats sanitàries, l’aforament estarà reduït al 50% i caldrà comprar una entrada anticipada al preu de 12 euros. Deprius ha lamentat, que amb l’aturada en el pla de reobertura, no pugui públic d’altres poblacions i es torna a reafirmar en què la cultura és segura.

La Sala Mozart que té 450 localitats i només podrem aprofitar-ne 200. Molta gent no vindrà perquè té por i això cal barrejar que hi ha molta gent de la comarca que sempre ve, i en ser un divendres no podran venir. Ja ho vam ajornar esperant que hi hagués mobilitat comarcal, però finalment només podran venir calellencs.

Les entrades es poden comprar al preu de 12 euros al 690 872 715 i corchc@hotmail.com, a la taquilla de Can Salom de 18 h a 20 h els dimecres i una hora abans del concert.

La programació de Santa Cecília es tancarà diumenge a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau. Els cantaires i músics interpretaran la Missa Pontifical de Lorenzo Perosi, a l’ofici de les dotze del migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *