La PIMEC porta a Calella una jornada d’esport i negoci

Can Saleta ha acollit la jornada “Esport: de hobby a negoci” organitzada per la PIMEC Maresme-Barcelonès per analitzar la situació actual de les empreses esportives, en auge a la comarca. Marc Buch ha inaugurat la sessió i ha destacat que jornades com aquestes contribueixin a que les empreses calellenques estiguin formades i siguin pioneres en el sector.

Una cinquantena de persones s’han reunit aquesta tarda a Can Saleta per analitzar la situació actual de la indústria i empreses vinculades al sector de l’esport, que en els darrers anys ha experimentat un creixement a la comarca. La jornada “L’Esport: de hobby a negoci” que ha acollit Calella avui, té la voluntat de fer comunitat entre empreses, tal com ha argumentat Joan Pera, president de PIMEC Maresme- Barcelonès Nord.

La conferència s’emmarca en la col·laboració que l’Ajuntament i PIMEC van signar el mes de març, amb la voluntat de col·laborar per afavorir el creixement del teixit empresarial local. L’alcalde, Marc Buch, assegura que la d’avui és “la primera de moltes jornades per ajudar que les empreses de Calella siguin formades i pioneres” i contribuirà a promocionar el Calella Sport City Lab:

L’acte també ha comptat amb l’exjugador de bàsquet Roger Esteller com a conferenciant i una taula rodona moderada per la periodista esportiva Núria Casas, en què han participat el responsable de l’àrea d’esports Manel Vicente i empresaris del sector, com són Ferran Giménez, d’IRONMAN, Sergi Belmonte, d’AKROVALIS i Víctor Betran, del Grup BGMedia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.