El centre cívic al Mercat Municipal tira endavant

El pressupost del 2024 dotarà econòmicament el projecte per convertir el Mercat Municipal en un centre cívic per a gent de totes les edats. Així ho va anunciar ahir l’alcalde Marc Buch en el “live” que va fer a Instagram, en el decurs del qual alguns usuaris van reclamar-li millores en seguretat, neteja i recollida de la brossa, i il·luminació de l’espai públic.

La confluència del carrer Sant Joan amb Sant Jaume (N-II) ha de ser la nova porta d’entrada al centre comercial de Calella. Així ho recull el programa de govern de Junts i el PSC per aquest mandat i, en el marc d’aquest compromís, el canvi d’ús del Mercat Municipal per convertir-lo en un centre cívic per a gent de totes les edats. L’executiu de Marc Buch ho referma amb l’anunci d’una partida en el pressupost del 2024, que ahir no va concretar.

En el pressupost del 24 hi haurà una partida destinada a la construcció del centre cívic. Ja començarem amb el projecte amb la voluntat de tirar endavant l’obra el més aviat possible.

L’alcalde va afirmar amb rotunditat que la trajectòria comercial de l’edifici catalogat de Jeroni Martorell ha arribat al seu final i que cal destinar-lo a les necessitats actuals.

Crec que el mercat municipal s’ha traslladat al carrer Sant Joan. Fa molts anys que ha perdut atractiu. Ara no funciona i tenim un edifici i demandes, per tant, el reconvertirem.

A preguntes de les persones connectades, Buch va explicar que l’empresa que ha guanyat la concessió d’explotació de La Gàbia té temps d’enllestir les obres compromeses i reobrir el bar-restaurant del Passeig Manuel Puigvert fins el febrer del 2024.

Aquesta gent va guanyar el concurs perquè, entre d’altres coses, van dir que farien unes obres de millora. Els hem obligat a fer-les i no els deixem obrir fins que ho compleixin, sinó estarien fent trampa. Tenen temps fins el mes de febrer, sinó tindrem un problema i haurem de prendre mesures més contundents, com la revocació de la llicència.

Segons va assegurar, Costes no autoritza la instal·lació de tendals que puguin protegir els infants que juguen al parc inclusiu, com algunes famílies usuàries havien demanat a l’estiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.