La Piscina Municipal torna a obrir els caps de setmana

Com cada estiu, l’equipament ha estat tancat els caps de setmana dels mesos de juliol, agost i setembre, que és el període en què més baixa el nombre d’usuaris. Aquest cap de setmana del 5 i 6 d’octubre, es recuperarà l’horari normal i s’obrirà dels dissabtes tot el dia i els diumenges, només pel matí. El gerent del CN Calella, entitat que gestiona la Piscina Municipal, ha explicat que tots els serveis que es presten i l’activitat que s’hi realitza estaran a ple rendiment. Toni Soler també ha reconegut que la instal·lació ha quedat obsoleta i que caldria ampliar-la i fer-la més moderna.

Toni Soler ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV que la piscina i també els serveis que presta el CN Calella estaran ja aquest cap de setmana del 5 i 6 d’octubre a ple rendiment.

A l’hivern ve molta gent però a l’estiu no tant perquè s’opta més per anar a la platja i tampoc és gaire accessible la instal·lació a nivell d’aparcament (…) Aquí tenim la instal·lació perquè disfrutin de l’aigua de la piscina, ja oberts i amb els cursos de natació operatius. N’hi ha per a nens de 6 mesos fins a la tercera edat. Tenim els nedadors operatius, la sicronitzada a tope; amb la temporada en marxa.

La piscina municipal compta actualment amb 1.200 abonats; mentre que el CN Calella ofereix cursos a 900 persones i té 250 nedadors federats. Unes xifres que no arriba a igualar cap altre entitat esportiva local.

El gerent del CN Calella assegura que ho tiren endavant amb il·lusió i de la millor manera possible, però reconeix que la instal·lació ha quedat petita.

Caldria unes instal·lacions més grans i més modernes, estaria molt bé. Amb la que tenim tirem endavant tot el que podem però està clar que necessitem més làmina d’aigua.

L’ampliació de la Piscina Municipal va acabar entrant al Pla d’Equipaments Esportius, que determina quins són els projectes de millora prioritaris en matèria d’instal·lacions. Es preveu que el cost d’una segona bassa seria de 800.000 euros, segons els càlculs fets per l’empresa redactora del document.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *