La plaça de l’Església acull la Festa de la Participació

participatius-esglesia

La Festa de la Participació ha comptat amb activitats dirigides a facilitar al ciutadà que pugui votar entre les 5 propostes finalistes al procés participatiu del 2017.

Una d’elles la impulsa un dels directius del grup Esport i Salut de Calella Marxa, Francesc Montero, i consisteix en la instal·lació d’aparells d’exercici a l’aire lliure pensats per a gent gran a 15 parcs i places de Calella, així com la millora i creació de les pistes de petanca i bitlles catalanes. El pressupost estimat és de 36.000€.

Un altre dels projectes que es presenten és el de la creació d’un carril bici al passeig de Manuel Puigvert, que uniria els trams del passeig que ja tenen carril bici. El seu impulsor, Pere Puig, ha explicat que el pressupost aproximat és d’entre 40.000 i 45.000€.

L’entitat Amics del Parc Dalmau ha presentat una proposta per aprofitar els recursos hídrics del parc per actuar contra la sequera. El responsable de l’entitat, Josep Maria Juhé, ha indicat que també es vol recuperar l’estany de La Pedrera. En total, suposaria un cost de 180.000€, el màxim pressupost permès.

Un altre dels projectes que competeixen és el de la construcció d’una escala que connectaria el final del passeig de Garbí amb la cala Rocapins, el Far i les Torretes, un projecte que, segons una de les seves impulsores, Fina Osorio, costaria uns 120.000€.

L’última proposta que es pot votar és la creació d’una xarxa de desfibriladors a diversos punts de la ciutat, un projecte que costaria uns 36.000€.Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat